ALIŞVERİŞ MERKEZİ VE ZİNCİR MARKETLERİN AÇILIŞ VE FAALİYETE GEÇİŞ KRİTERLERİNİN BELİRLENMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK TASLAĞI 10.02.2021

Sayın Üyemiz,

Üst Kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) aldığımız 07.02.2021 tarihli yazıda, Ticaret Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden alınan yazıda, alışveriş merkezleri ile gıda perakende sektöründe faaliyet gösteren zincir marketlerin açılış ve faaliyete geçişinde gözetilecek kriterlerin belirlenmesine yönelik düzenleme yapılma ihtiyacının hasıl olduğu belirtilmiştir.

Konuyla ilgili, Ek’te sunulan “Alışveriş Merkezi ve Zincir Marketlerin Açılış ve Faaliyete Geçiş Kriterlerinin Belirlenmesi Hakkında Yönetmelik Taslağı”na ilişkin görüşlerin iletilmesi talep edilmektedir.

Bu kapsamda, TOBB'a iletilmek üzere, görüşlerini bildirmek isteyen Üyelerimiz görüşlerini ekte yer alan EK-2 formuna uygun olarak doldurarak 11.02.2021 Perşembe günü saat 13.00’a kadar m.baskar@ayto.org.tr e-posta adresine iletebilir.

EKLER

YÖNETMELİK TASLAĞI