AYTO MECLİSİ, PROTOKOL UZMANI İHSAN ATAÖV İLE BİR ARAYA GELDİ 27.08.2022

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısı, AYTO Meclis Başkanı Coşkun CERİT başkanlığında AYTO M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Konferans Salonunda gerçekleştirildi.   Toplantıda AYTO Başkan Yardımcısı M. Fatih ERKUL tarafından,  Ağustos ayı içerisinde Aydın Ticaret Odası olarak yerel ve ulusal düzeyde  gerçekleştirilen çalışma ve görüşmeler ele alındı.

AYTO Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesi, AYTO Meclis Üyeleri için Protokol Yönetimi ve Kurumsal Nezaket Kuralları Uzmanı İhsan ATAÖV tarafından  Kurumsal Temsil ve Protokol Yönetimi Eğitimi gerçekleştirildi.Eğitimde il ve devlet protokolünün yoğun katıldığı organizasyonlarda protokol kuralları ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.

Verimli eğitim sonunda Protokol Yönetim Uzmanı İhsan ATAÖV’e teşekkürlerini ileten AYTO Meclis Başkanı Coşkun CERİT, ATAÖV’e Efe Heykeli takdiminde bulundu .