“Sizin Oraların Nesi Meşhur?” Programı/ Canlı Yayın 04.11.2020

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan Ülken 5 Kasım Perşembe günü saat 20:00’da, Antalya Ticaret Borsası ve Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda Antalya Tarım İl Müdürlüğü resmi sosyal medya hesapları Facebook, Twitter ve Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak olan “Sizin Oraların Nesi Meşhur?” Programına konuk oluyor. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Tarım ve Orman İl Müdürü Ahmet Ökdem, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur’un katılacağı ve Gürsel Cingöz’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan programda Coğrafi İşaret ve AB Tescili’ne sahip Aydın İnciri başta olmak üzere Aydın’ın başlıca yöresel ürünleri konuşulacak.