AYTO AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 28.08.2020

Aydın Ticaret Odası Ağustos ayı Olağan Meclis toplantısı videokonferans yoluyla gerçekleştirildi. Toplantıda AYTO Meclis Başkanı Coşkun Cerit tarafından Temmuz ayı kararları ve Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar ele alındı. Toplantıda konuşan AYTO Başkanı Hakan Ülken, 19 Ağustos’ta gerçekleştirilen Genişletilmiş Meslek Komitesi toplantıları kapsamında  sektör temsilcilerinin talep ve sorunlarını bizzat dinleyerek AYTO üyelerinin dertlerine ses olmak ve salgını nedeniyle ekonomide yaşanan ve yaşanabilecek etkilere çözüm bulabilmek için Aydın Ticaret Odası olarak gerekli raporlamaları yaptıklarını ve ilgili mercilere ilettiklerini dile getirdi. Salgın sürecinde sosyal mesafe ve tedbirlerin alınmasının öneminin altını çizen Ülken, AYTO olarak üyelerinin ticaret hayatına kolaylık ve hız katmak için gerek GEKA gerekse AB projeleri olmak üzere projelere hız kesmeden devam edildiğini dile getirdi.